Якісні панелі для огорожі

9 червня 2020

Житлові, комерційні, сільськогосподарські панелі огорожі

Метал є дуже популярною панеллю для огорожі, оскільки він забезпечує довговічність при мінімальному технічному обслуговуванні. Оцинкована сталь це кращий вибір для панелі забору, так як вона добре служить в будь-яких кліматичних умовах - вона максимально захищена від атмосферних впливів і корозії. Маючи безліч варіантів розмірів, товщини і кольору, метал є відмінним варіантом панелі огорожі для різних середовищ, де потрібен металевий паркан.

Металева огорожа приватного життя

Житлові, комерційні панелі огорожі
Від комерційних до житлових, металева огорожа приватного життя стає популярним вибором для домовласників, архітекторів і будівельників. З численними панелями, виготовленими різної довжини, металеві захисні панелі забезпечують довговічність і безпеку територій, які не можуть запропонувати інші матеріали для огорожі, такі як дерево і вініл. Металеві паркани здатні витримати випробування часом і суворими погодними умовами. Ви будете здивовані, наскільки низькими в обслуговуванні і естетично приємними будуть ваші металеві паркани, придбані в «Parkan.org.ua»!

Панелі для огорожі сільського господарства і домашньої худоби

Металевий паркан захищений від вітру і може використовуватися для житлових, комерційних і сільськогосподарських об'єктів. Металеві паркани є оптимальним вибором для сільськогосподарських умов.

ПЕРЕВАГИ панелей для огорожі від «PARKAN.org.ua»

Металеві панелі для огорожі можуть запропонувати довгострокові рішення для захисту худоби в холодні місяці. Коли температура падає, худобі потрібно більше їжі для підтримки його організму. Забезпечення захисту від вітру допомогло заощадити на кормах за рахунок зниження необхідного споживання худоби в більш холодні періоди.
Також наші фахівці можуть Вам запропонувати на додаток до панелей для огорожі, високоякісну ДЛФ (дорожню / лісову / фермерську) сітку. ДЛФ сітка від компанії "PARKAN.org.ua" - це найприємніший за ціною вид огорожі великих територій, зон і площ.
Сітки ДФО часто застосовують для автодоріг, автомагістралей, залізниць, територій біля доріг, лісництв, господарських зон і вольєрів, лугів і сільськогосподарських угідь.

У назві панельні огорожі 3d, криється ще одна властивість, багато людей апріорі і не здогадується. Функція цього вигину, яка закладена конструкторами при проектуванні панелей, це ребро жорсткості. Ребер може бути від 2 до 5, вони виключають можливість прогину при наданні різних механічних впливів на неї.

Продукт виготовлений з оцинкованого (хв. 60 г / м2) дроту, відповідно до євро стандартів. Оцинкування огорожі забезпечує тотальну захист його від навколишнього середовища і зовнішніх умов (температури, вологи). А всі вимоги Європейського Союзу показниками дозволяє гарантувати високу міцність і конструкційну надійність, відповідність високим стандартам експлуатації.

Популярна продукція