«Хочу купити тимчасове огородження для спортивного комплексу або краще постійне»?

23 березня 2020

Комплекти огорож для спортивних майданчиків, портативні, постійні і тимчасові огорожі для полів - сьогодні зрозуміємо, що краще вибирати і в чому полягає різниця між ними.

Портативні огорожі
Такий тип огорож типовий для бейсбольних або софтбольного полів за кордоном. Портативні огорожі активно використовуються у всіх англомовних країнах. Являє собою пересувну високоякісну систему огорожі, яка може бути встановлена ​​як на короткий час, так і на довгий строк експлуатації.

Тимчасові конструкції.
Вже з назви ясно, що вони встановлюються на певний відрізок часу для виконання потрібної функції, а далі прибираються. Використовуються більше для проведення івентів і невеликих спортивних подій, концертів.

Стандартна або постійна огорожа - кращий варіант для вибору, підходить для обладнання спортивних зон з метою мінімізації травмування і «правильного» зонування територій.

«Parkan.org.ua» пропонує повний набір стандартних огороджень для спортивних майданчиків, які підійдуть для будь-якого поля: від футболу до бейсболу або софтболу, що потребує паркані. У нас є безліч простих в установці комплектів для огорожі. Ми також пропонуємо барикади для зупинки натовпу, щоб допомогти контролювати і убезпечити натовп на будь-яких спортивних заходах та конструкції для організації глядацької зони.

Є питання? Зв'яжіться з одним з наших фахівців в даній області і сьогодні.

ДОСВІД, ДИЗАЙН, ЕКСПЕРТИЗА І СПОРТИВНІ РІШЕННЯ
Компанією «Parkan.org.ua» встановлено понад 1000 спортивних споруд, обладнано спортивних комплексів і представлено безліч індивідуальних планів. Наші фахівці допомогли власникам об'єктів перенести свої ідеї від концепції до завершення. Ми оптимізуємо ваш простір, щоб воно було безпечним, ефективним, функціональним і прибутковим.

Ми пропонуємо широкий спектр дизайнерських пропозицій для об'єктів будь-яких розмірів.
Ми не поспішаємо, щоб розробити індивідуальний план, який працює для вас.
Допомагаємо візуалізувати ваш об'єкт до будівництва.
Надаємо каталог по монтажу і бригаду, яка займається установкою.

«Parkan» - це величезний асортимент огорож різного типу та виду, а також різної цільової спрямованості. Наші фахівці по об'єкту працюватимуть з вами, щоб вибрати кращі технічні характеристики, що відповідають вашим потребам, потребам та бюджету.

Ми любимо те, чим займаємося і випускаємо такий продукт, який буде не тільки естетичний і стабільний у використанні, а й буде володіти унікальними характеристиками, імпортними стандартами і множинними властивостями для експлуатації в різних кліматичних і погодних умовах. Без сумніву, можемо сказати що ми випускаємо супер продукт в області огороджувальних конструкцій. "Parkan.org.ua" - хороший виробник парканів, послугами якого користуються всі міста і області України.
Наша команда з гордістю рекомендує наші огорожі своїм рідним і близьким, адже "Parkan.org.ua" - це надійний бренд, сформований роками.

Популярна продукція