Характеристики паркану "Техна"

7 грудня 2021

Металеві паркани Техна нестрашні природні стихії. Ми виробляємо огорожі, які є актуальними і затребуваними в наш час. Саме такими є огорожі Техна. Цей вид огороджувальних конструкцій швидко вирвалися у лідери на ринку. Огородження Техна користуються величезною популярністю серед споживачів. Така затребуваність пов'язані з чудовими характеристиками огорож.

Переваги металевого паркану Техна:

  • Так як товщина дроту огорож Техна 2,5 мм її дуже складно перекусити;
  • Силові елементи конструкції огорожі виконані із сталі;
  • Форму спіралі неможливо змінити;
  • Огородження Техна не вимагають сезонних оновлень;
  • Паркан Техна може досягати висоти 6 метрів;
  • Конструкції огорож універсальні та підходять для загородження території установ різних призначень;
  • Паркан Техна простий в установці і не займе багато часу на монтаж;
  • Панелі та стовпи огорож Техна виготовляють із оцинкованого матеріалу з полімерним покриттям, що забезпечує довгий термін служби конструкції;
  • Чудовий естетичний вигляд огорож Техна гармонійно доповнить інтер'єр будь-якої території;
  • Огородження забезпечить високий рівень захисту.

Використання якісного полімерного покриття при виготовленні огорож Техна захищає конструкцію забору від сколів та подряпин. Огородження не втратить свого первозданного вигляду протягом усього терміну експлуатації.

Паркани Техна відповідають усім вимогам сучасного споживача. Для того щоб вибрати відповідну Вам серію паркану Техна зверніться до консультанта нашої компанії за номером телефону, вказаним на нашому сайті. Наш спеціаліст з радістю відповість на всі Ваші запитання, з'ясувавши всі ваші вимоги до огорожі, надасть Вам декілька варіантів, які будуть відповідати всім Вашим запитам. Ми завжди раді Вашим дзвінкам і в будь-який зручний для Вас час проведемо для Вас висококласну консультацію. У нас ви обов'язково знайдете фінансово вигідну та практичну пропозицію.

Купити паркан Техна з доставкою по Україні.

 

Порахувати вартість огорожі Вам допоможе наш спеціаліст. Вартість огорож Техна залежить від деяких факторів.

Варто відзначити головні та основні переваги парканів Техна:

  • Доступна вартість;
  • Зручне транспортування секцій;
  • Бездоганна стійкість до корозії та окиснення;
  • Швидкість монтажу та демонтажу секцій огорожі;
  • Вищий рівень захисту;
  • Тривалий термін експлуатації;
  • Вся продукція Техна відповідає усім вимогам;
  • Світлопроникність;
  • Безперешкодний доступ до повітря.

На сайті нашої компанії представлений широкий асортимент продукції. Радимо звернути увагу на категорію товарів «стовпи для огорож». Ми пропонуємо широкий вибір універсальних стовпів, виготовлених з оцинкованої сталі цинк плюс полімер та отвори для кріплення. Такі стовпи для огорож є ідеальною опорою для конструкції паркану. Стовпи характеризуються якісною оцинковкою та полімерним покриттям. Дані показники додають зносостійкості огорожі. Ці вироби можна встановлювати за будь-яких кліматичних умов. В асортименті нашої компанії представлені профільні стовпи груп "Еко", "Класик", "Пром" з профілем від 45 мм та висотою стовпа від 1500мм. У нас Ви знайдете стовпи для огорож за демократичною ціною та з гарантією бездоганної якості.

Придбати стовпи для огорож від компанії Паркан, Ви можете тут.

Для того, щоб оформити замовлення, необхідно зв'язатися з нашими співробітниками, за номером телефону представленого на нашому сайті.

Чому варто придбати оцинковані огорожі Техна:

  1. Оцинковані огорожі не піддаються грибкам, гниття, жукам та суворій погоді. Дана конструкція не буде сколюватися, іржавіти і дряпатися. Ці переваги допоможуть зберегти привабливий зовнішній вигляд огорожі протягом усього терміну експлуатації;
  2. Огородження виготовлені з натуральних матеріалів. Вам не варто перейматися хімічними речовинами або токсинами, які можуть виділяти огородження з неякісних матеріалів. У нас все екологічно чисте;
  3. Оцинковані конструкції огорож красиво доповнять Вашу територію і додадуть Вашій ділянці чудового зовнішнього вигляду;
  4. Вартість оцинкованих огорож доступна.

Ознайомиться із широким каталогом продукції компанії Паркан.

Наша компанія Паркан доставить Вашу огорожу до будь-якої точки України. Ми впевнені повністю, що Ваші замовлення прибудуть до Вас неушкодженими і обов'язково прослужать Вам не одне десятиліття.

Важливо знати, що довговічність огорож Техна залежить від якісної установки конструкції. Наша компанія надає послуги із встановлення огорож. Ми маємо все необхідне обладнання та навички для того, щоб встановити для Вас надійну огорожу, яка не підведе і не завдасть Вам зайвого клопоту. Наша компанія надає чудові гарантійні умови на послуги із встановлення огорожних конструкцій.

Звертайтеся до нас у будь-який зручний для Вас час. У нас Ви знайдете сертифіковану продукцію за доступною ціною із гарантією десять років. Ми обов'язково знайдемо підхід до кожного клієнта та підберемо ідеальну огорожу для Вашої території. У нас Ви не знайдете прихованих платежів. Гарантуємо максимально прозору та комфортну співпрацю. Всі наші огорожі відповідають усім вимогам ГОСТ та системі менеджменту ISO 9001:2008 (підтверджено сертифікатами).

Ми виконаємо Ваше замовлення у максимально короткі терміни.

Якщо у Вас виникли запитання, зверніться до менеджера нашої компанії. Наш спеціаліст обов'язково допоможе розібратися у всіх нюансах покупки. Перейшовши до каталогу продукції нашої компанії, Ви зможете ознайомитися з прайсом на всі позиції продукції. Гарантуємо найвищу якість продукції.

Для індивідуальної консультації телефонуйте за номером: +380 (96) 700-27-45 / +380 (95) 165-73-63.

Популярна продукція