Характеристики секційного паркану з зварного дроту

9 квітня 2021

На сьогоднішній день існує величезний вибір парканів. Один з трендових огороджень - секційний паркан з зварного дроту, який вдало доповнює ландшафтний дизайн. Дане рішення, відповідає запитам часу.

Огорожа з зварної сітки поширене, популярне завдяки своїй практичності і доступності. Системи огорож секційного типу використовуються практично скрізь - від дачних ділянок до режимних об'єктів. Зварні секційні забори - хороша альтернатива кованим огородженням. На ринку продажів секційний паркан з зварного дроту з кожним днем ​​набирає все більше балів за популярністю завдяки збалансованості в співвідношенні ціни і якості.

Найпопулярніші сфери застосування секційного паркану з зварного дроту:

  • Промислові об'єкти: склади, логістичні центри, заводи та інше.
  • Приватні сектора: будинки, дачі.
  • Громадські огорожі: парки, школи, дитячі садки, торговельні центри, адміністративні будівлі.
  • Спортивні майданчики: баскетбольні, футбольні та інші.

Плюси секційних парканів з зварного дроту:

  • Довговічність огорожі.Експлуатаційний період - мінімум 20 років;
  • За рахунок полімерного шару покритих прутів огорожа не потребує фарбування. Панелям не страшні ультрафіолетові промені, корозія, скачки температури;
  • Доступна вартість. Дуже вигідні з точки зору фінансового аспекту;
  • Легкість монтажу. Установка секційного паркану при наявності необхідних комплектуючих займе не більше 7 днів.
  • Універсальність застосування.

Ознайомитися з прайсом на секційний паркан з зварного дроту, Ви можете тут.

Характеристики секційного паркану з зварного дроту

Довговічна, міцна сталь стійка до будь-яких механічних пошкоджень. Практично неможливо деформувати. Матеріал проходить гарячу і холодну оцинковку для того щоб підвищити огорожі стійкість до корозії, а полімерне покриття дарує привабливий естетичний вигляд, зберігає свіжість кольору фарбування. Сучасний дизайн і прийнятна цінова політика огорожі не змусить Вас сумніватися у виборі.

Ознайомитися з асортиментом секційних огорож компанії PARKAN, ви можете в каталозі продукції.

При незвичайної легкості в вазі, сітчастий паркан з зварної сітки має великий функціонал переваг. При виборі секційного паркану з зварної сітки для тієї, чи іншої мети, слід знати, що якість сітки визначається такими параметрами як правильна форма осередків по всій довжині, дріт повинен бути жорсткий з фактичним діаметром.

Купити секційне огорожу з зварного дроту - це вигідне вкладення коштів і спокійні нерви. Фахівці компанії PARKAN.ORG.UA з радість допоможуть вам у виборі і установці Вашого паркану. Наше виробництво ґрунтується виключно на якісній сировині, яке повністю відповідає всім вимогам. Наші фахівці з великим досвідом володіють усіма необхідними знаннями та вміннями для того, щоб гарантувати результат вищої якості!

Популярна продукція