Де можна використовувати мобільні огорожі?

4 жовтня 2020

Якщо Ви коли-небудь проходили повз територію, де відбувається будівництво, Ви, напевно, бачили, що навколо цієї площі «виріс» паркан. Звичайний металевий паркан, який ні чим не відрізняється від панелей для огорожі. Але, все ж, є у даній огороджувальної конструкції свої секрети. І зараз в цій статті ми більш детально опишемо їх. І почнемо ми з назви даного паркану.

Огорожа, яка використовуєть на будівництві або на інших територіях, де необхідно тимчасове огородження, називається мобільною огорожею.

Даний вид огороджувальної конструкції дуже затребуваний на ринку в даний час, хоча не всі підприємства здійснюють його виробництво і реалізацію. Ви шукаєте і ніяк не можете знайти той мобільний паркан, який Вам підійде по всіх параметрах? Ми запевняємо Вас, що в нашому Інтернет-магазині Ви точно зможете придбати якісні товари для тимчасового захисту території.

З самої назви відразу стає ясно, що даний металевий паркан можна безперешкодно переміщати по території, також його зручно перевозити на інші об'єкти, що потребують захисту. Але це не єдине його призначення.

Де ж можна і потрібно використовувати мобільні огорожі?

Існує багато ситуацій, де не завадить мобільна огорожа. ЇЇ використовують:

  • Для обмеження проїзду транспорту;
  • Для запобігання проходу людей в заборонені території;
  • Для огородження будівельних майданчиків (про це ми вже говорили);
  • Для обмеження проходу або розділення потоків людей під час проведення масових заходів, де велика кількість людей;
  • Для позначення території, де сталася аварія;
  • Для позначення напрямку руху в автошколах;
  • Мобільні огорожі також використовують під час змагань і спортивних гонок;
  • Для інших цілей.

Тобто, мобільні огородження мають досить велике коло використання, які не закінчується на вище перерахованих пунктах. На відміну від статичних металевих панелей для огорожі або інших видів зборів, мобільні сітчасті огорожі володіють малою вагою, що робить їх більш зручними і дозволяє переміщати з одного об'єкта на інший.

Як вже говорилося, у мобільних металевих панелей для огорожі є свої переваги над статичними парканами, які фіксуються в землі. Ми позначили чотири основні пункти.

  1. Мобільні огорожі відрізняються простим монтажем і демонтажем, з яким може впоратися кожен чоловік. Цьому сприяє проста структура даної огороджувальної конструкції.
  2. Мобільні панелі для огорожі є безпечні. На виробничих площах компанії «PARKAN» наші працівники постійно проводять контроль всіх виробничих процесів. Якщо трапляються якісь неполадки, їх в ту ж хвилину вирішують і відновлюють роботу обладнання. На нашій продукції не може бути і ніколи не буде ніяких неточностей, а в результаті не може бути елементів, що можуть принести шкоду людині, що доторкнеться до огороджувальної конструкції. Всі товари відповідають вимогам ГОСТ, а також системі менеджменту ISO 9001: 2008. Ці дані підтверджуються відповідними сертифікатами.
  3. У міцності забору, що можна пересувати, можна бути впевненим. Всі деталі, з яких складається мобільне огорожу, виготовлені з високоякісних матеріалів. Їх нам на виробництво доставляють зі країн ЄС. Елементи огороджувальної конструкції з'єднуються між собою за допомогою обладнання, що зварює їх між собою. В результаті виходить надійне і міцне огородження.
  4. Завдяки захисній цинковій плівці, що наносять на поверхню всіх металевих товарів, в тому числі і на мобільні огорожі, даний товар має довгий термін експлуатації.

Компанія «PARKAN» намагається для своїх покупців виробляти дійсно потрібні, якісні та надійні товари.

Популярна продукція