Довговічні огорожі з зварної сітки компанії Паркан

7 липня 2021

Огорожі з зварної сітки користуються величезним попитом у наш час. Зварна сітки завоювала таку популярність завдяки своїм численним перевагам. Універсальність даної конструкції дає можливість захищати абсолютно будь-які території.

Наша компанія виробляє продукцію виключно з перевіреного якісної сировини. Наші замовники отримують свої вироби точно в зазначений термін.

Завдяки будові огорожі з зварної сітки конструкція несе в собі величезний ряд переваг. Все прути паркану з зварної сітки перетинаються між собою під заданим кутом 90 градусів. За допомогою високотехнологічного обладнання нового покоління проводять процедуру зварювання всіх деталей огорожі один з одним. Цей грамотно проведений процес забезпечує конструкції максимальну надійність. Будова паркану з зварної сітки гарантує відмінний рівень прозорості, що в свою чергу дозволяє забезпечити відмінну видимість території огорожі. На сайті компанії Паркан ви можете переглянути фото з роботами нашого виробництва.

Також на нашому сайті ви зможете ознайомитися з широким каталогом нашої продукції. У розділі каталогу «аксесуари» ви зможете знайти те, що Вам потрібно. У нас ви зможете придбати різні набори кріплень, які знадобляться для надійної і міцної фіксації панелей стовпів. Переваги товарів розділу «аксесуари» від нашої компанії полягають в тому, що ми маємо в своєму розпорядженні сучасної зварений панельної системою, ми гарантуємо тривалий термін служби всього нашого товару. Придбати продукцію нашого виробництва - це відмінне рішення для того, щоб забезпечити безпеку будь-якої території.

Ознайомитися з прайсом на аксесуари компанії Parkan.

 

Якість, надійність і довговічність огорож з зварної сітки компанії Паркан приємно порадують Вас.

Переваги зварної сітки для огороджень:

  • Легкість монтажу;
  • Відмінна жорсткість забору;
  • Хороша прозорість;
  • Доступна ціна на зварену сітку;
  • Не вимагає особливого догляду.

Процедура виробництва зварної сітки

Зварна сітки виготовляють з дроту (оцинкованої) діаметром 3 - 6 мм. Процес виробництва починається з того, що спочатку дріт для майбутнього паркану надходить на виробництво в бобінах. На наступному етапі її розмотують, розправляють, далі нарізають. Подальша процедура полягає в тому, що на автоматичній установці з попередньо підготовлених прутів відбувається зварювання секцій. Далі все що становить конструкції готують до фарбування, спеціальними засобами обробляють, чистять. Грамотно виконана підготовка до фарбування забезпечить міцне і якісне зміцнення полімеру на виробі. Огорожа з зварної сітки виготовлене під пильним контролем наших фахівців - це запорука якісного, довговічного забору, який відтворений з дотриманням усіх технологій.

На сайті компанії Паркан ви можете ознайомитися з ціною на огорожі з зварної сітки.

При покупці паркану з зварної сітки обов'язково зверніть увагу на такі тонкощі:

  1. Форма осередків конструкції огорожі повинна бути правильна без вад;
  2. На конструкції повинні бути відсутніми пошкодження, тріщини;
  3. Обов'язково переконайтеся в наявності полімерного покриття, яке забезпечує довговічність забору і гарантує естетичний вигляд;
  4. Наявність рівних зрізів на кінцях зварного дроту і загинів.

Зварна сітки, який пройшов оцинковку і полімеризацію має низку переваг: захист від корозії, хороша зносостійкість, гарантує гарну стійкість до ультрафіолету, надійність, не боїться стрибком температури, відмінно протистоїть хімічних сполук, огорожа не потребує додатково фарбування.

Компанія Паркан завоювала довіру покупців завдяки величезному ряду достоїнств.

Плюси паркану з зварної сітки нашої компанії:

  1. Ми контролюємо виробництво нашої продукції і стежимо, щоб всі вироби відповідали всім вимогам;
  2. У виробництві використовуємо тільки оцинкований дріт з полімерним покриттям (огорожа не вигорає під впливом сонячних променів;
  3. Ми надамо Ваше замовлення в максимально короткі терміни;
  4. Конструкції наших огорож мають рівні осередку, міцну зварювання;
  5. Ми надамо кінцевий продукт європейської якості;
  6. У нас ви знайде ідеальне співвідношення ціни і якості;
  7. Вся продукція компанії Паркан сертифікована;
  8. У нас ви обов'язково знайдете паркан з зварної сітки з потрібними параметрами, які будуть відповідати всім Вашим запитам;
  9. Ми надамо хороші гарантійні умови на продукцію і на послуги з встановлення;
  10. Підберемо конструкцію огородження з зварної сітки, яка буде відповідати всім Вашим вимогам і запитам;
  11. Індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Купити зварену сітку для огорожі компанії Parkan.

Компанія Parkan протягом довгого часу проводить виключно якісну продукцію.

Звертайтеся до нас в будь-який зручний для Вас час. Консультанти нашої компанії з радістю дадуть відповідь Вам на всі Ваші питання і проведуть висококласну консультацію, допоможуть грамотно провести підбір потрібного товару.

Для індивідуальної консультації телефонуйте за номером: +380 (96) 700-27-45 / +380 (95) 165-73-63. Захистіть свою територію на кілька десятиліть парканом з зварної сітки від надійного виробника. Ми гарантуємо тільки приємні враження від співпраці з нами!

Купівля огорожі з зварної сітки в онлайн режимі відмінно підійде для людей, яким не вистачає часу на походи по магазинах. Замовити огорожу на сайті компанії Паркан ви можете в будь-який зручний для Вас час. У нас Ви можете підібрати потрібні товар, ознайомиться з його характеристиками і з легкістю оформити замовлення. Ми пишаємося своїм асортименту товаром і даємо гарантію на продукцію нашого виробництва 10 років.

Ми рекомендуємо здійснювати покупки онлайн виключно у перевірених виробників. Вибирайте якість! Звертайтеся прямо зараз!

Популярна продукція