Детально про секційні паркани з зварного дроту

24 червня 2021

На сьогоднішній день різноманітність зборів для огорожі території представлені на будь-який смак і колір. Сьогодні ми хочемо Вас детально ознайомити з таким видом огорожі як секційні огорожі з зварного дроту.

Секційні огорожі з зварного дроту виготовляють зі сталі. Всі наші вироби, які вироблені з металу, також покриваються шаром цинку, або покриттям ПВХ. Даний вид огорожі досить надійний, тому що має хорошу опору у вигляді металевих оцинкованих стовпів. Вони міцно фіксуються в землі за допомогою бетону, що гарантує не рухливу стійкість конструкції огорожі.

З кожним днем ​​даний вид огорожі набирає все більше популярності. Секційні огорожі з зварного дроту універсальні і використовувати їх можна де завгодно. Будинок, дача, склад, дитячі майданчики, автомагістралі, спортивні майданчики, торгові центри, заводи і багато інших території ви можете захистити від сторонніх за допомогою данної огорожі. Секційними парканами з зварного дроту можна захистити як прості об'єкти, так і території з підвищеними вимогами безпеки. На сайті компанії PARKAN.ORG.UA ви можете ознайомитися з нашими успішно проробленими роботами.

Переваги секційних огорож з зварного дроту компанії паркан:

  1. Відмінна стійкість до перепадів температури, захист від корозії;
  2. Широкий асортиментний ряд;
  3. Довгостроковість в експлуатації. Експлуатаційний період - мінімум 20 років;
  4. Універсальність;
  5. Зручність і простота монтажу (не більше 7 днів);
  6. Естетичний вигляд;
  7. Доступна ціна.

Процес монтажу секційного паркану з зварного дроту

На самому початковому етапі роботи виставляють оцінки по стовпи. На території майбутнього огородження ставлять два стовпи, перший (початковий) і останній. Між ними натягують теодоліт або капроновий шнур. За допомогою спеціального пристосування відміряють нульову позначку. Далі встановлюють рейку з поділками в вихідну точку і фіксують нульову висоту. За допомогою дерев'яного кілка відзначають вихідну точку. На наступному етапу по осьовим лініям позначають, де будуть встановлені всі наступні стовпи. Далі натягують шнур на висоті передбачуваної верхній межі розстановки панелей секційного огорожі. Потім проводяться роботи з фундаментом. Від того наскільки якісно буде побудований фундамент залежить міцність і довговічність забору.

В процесі установки першої секції паркану і стовпів, на землю кладуть два стовпи і одну панельну секцію. Секцію з'єднують з стовпами за допомогою спеціальних кліпс. Потім панель зі стовпами встановлюють у позначених місцях, зміцнюють їх. Також при установці огорожі з зварного дроту на вже залитий фундамент використовують основи з кріпленням. За рівнем і висотою огорожі встановлюють секцію. За натягнутою раннє мотузкою контролюється висота огорожі. Далі секції встановлюють аналогічним способом.

Міцна і довговічна сталь секційного огорожі з зварної сітки встоїть перед будь-якими механічними пошкодженнями. Для того щоб конструкція огорожі була стійка до корозії, матеріал проходить холодну, а потім і гарячу оцинковку. А завдяки полімерному покриттю ми можемо досягти ідеальний естетичний вигляд огорожі і зберегти свіжий колір фарбування на довгі роки.

Також на нашому сайті Ви зможете придбати бар'єри безпеки Егоза. Даний продукт відповідає за максимально надійний захист території. Бар'єри безпеки Єгоза компанії паркан можна застосовувати на будь-якому паркані, з метою мінімізації проникнення на огороджену територію. В асортименті представлені бар'єри різної концепції. У нас ви знайдете моделі в розмаїтті кольорів, розмірів і форм.

На сайті паркан є спіральний і плоский бар'єр. Спіральний бар'єр характеризується підвищеним ступенем безпеки і схожий з колючим дротом. Розтягується від 6 -14 метрів. Плоский бар'єр більш бюджетний варіант, представлений у вигляді плоскої стрічки, яка складається з трьох скоб. Розтягується від 2,7 -3 м.

Ознайомитися з ціною на бар'єри безпеки компанії паркан. Усi питання Ви можете задати нашому консультанту.

Секційні паркани з зварного дроту дозволять захистити свою територію і будуть виконувати всі свої функції, не перекриваючи при цьому доступ повітря і сонця.

Переваги продукції паркан

  • Огородження нашого виробництва легко встановлюються і прослужать Вам не одне десятиліття.
  • Продукція укомплектована згідно з усіма вимогами.
  • Ми допоможемо підібрати огорожу відповідно до ваших вимог і знайдемо підхід до кожного клієнта індивідуально.
  • Весь наш товар сертифікований.
  • В обов'язковому порядку виконаємо всі гарантійні умови. Гарантія 10 років на всю продукцію компанії паркан.
  • Ми надаємо послуги з установки конструкцій. Досвідчені професіонали гарантують установку вищого рівня, якісно і бездоганно. Довговічність забору на пряму залежить від правильної установки.
  • Ми виробляємо продукцію виключно з якісної сировини.
  • Команда наших фахівців має величезний досвід роботи в даній сфері і мають всі необхідні знання і вміннями, що дозволяє досягти гарантовано результат тільки вищої якості!

Ознайомитися з ціною на секційні огорожі з зварного дроту компанії PARKAN.

Зв'язавшись з нашим менеджером Ви зможете уточнити всі деталі замовлення і установки паркану з зварного дроту.

Стійкість огорожі з зварного дроту до фізичних навантажень і природним стихіям підкорило не одного замовника. У нас ви знайдете те, що Ви давно шукали! Цінова політика нашого широкого асортименту товарів Вас приємно здивує!

Замовити секційний паркан з зварного дроту з доставкою по Україні.

Ми гарантуємо швидку надійну доставку продукту без труднощів. Той самий бездоганний паркан чекає Вас у нас! Команда паркан - професіонали, яким Ви зможете довіритися!

Звертайтеся прямо зараз! Ми завжди будемо раді співпраці!

Популярна продукція