Бар'єр безпеки Єгоза - вищий рівень захисту

19 липня 2021

Для того щоб додатково убезпечити Вашу територію Ви можете придбати бар'єр безпеки Єгоза. Завдяки даному елементу конструкція Вашої огорожі буде забезпечувати максимальний рівень захисту. Конструкція бар'єру безпеки Єгоза має наявність ріжучих частинок, які не дозволяють небажаним особам (злодіям) потрапити на Вашу територію.

Бар'єр безпеки Єгоза від виробника компанії Паркан - це продукт найвищої якості, який бездоганно буде справлятися зі своєю головною захисною функцією. Одним з чимало важливих достоїнств бар'єру безпеки Егоза є те, що їх можна використовувати на будь-якому вигляді паркану. Фахівці компанії Паркан рекомендують комбінувати даний вид бар'єру з сітчастими огорожами. Якщо провести грамотну установку і дотримуватися всіх технологій, конструкція бар'єру безпеки Єгоза буде надійною і всі шанси проникнути на огороджену територію, зводяться до нуля.

У нашому асортименті продукції Ви можете ознайомитися з такими варіантами бар'єрів безпеки Єгоза:

Спіральний бар'єр безпеки Єгоза. Дана конструкція має високий рівень надійності. Бар'єр займає не маленький простір, характеризується високим рівнем надійності. Даний тип бар'єрів використовують для захисту об'єктів підвищеної важливості, для підприємств, фабрик, для утримання ув'язнених у місцях позбавлення волі та інших об'єктів;

Плоский бар'єр безпеки Єгоза. Даний варіант бар'єру відмінно підійде для території, яка не потребує таємності високого рівня і не вимагає жорсткої охорони.

Представлені варіанти бар'єрів безпеки Єгоза бездоганно виконують функції захисту.

На сайті компанії Паркан Ви можете ознайомитися з широким каталогом продукції, ми радить звернути увагу на категорію огорож для спортивних майданчиків. У нас ви знайдете надійне огородження за доступними цінами. На сайті Parkan.org.ua ви можете ознайомитися з інформацією, як правильно провести вибір огорожі для спортивного майданчика. Паркани від нашого виробника виконують всі свої функції, відрізняються відмінним зовнішнім виглядом і прослужать Вам протягом багатьох років. Ми виробляємо огорожі, які порадую Вас своїм мінімалістичним видом, міцністю, витривалістю.

Ознайомитися з ціною на огорожі для спортивних майданчиків компанії Паркан.

Для того, щоб прорахувати вартість Вашого замовлення зверніться до менеджера нашої компанії.

Процедура виготовлення спірального бар'єру безпеки

Процес починається з того, що мотки колючого дроту намотують на спеціальний барабан. Далі з'єднують між собою в шаховому порядку дані елементи конструкції, які в подальшому власне і складуть конструкцію бар'єру (з'єднують за допомогою скоб). Від якості і кількості скоб буде відповідно залежати розмір осередків, які отримують при з'єднанні мотків. Важливо знати, що чим менше осередки, тим міцніше і надійніше бар'єр буде виконувати свої функції.

Одним з найважливіших процесів є розтягування конструкції бар'єру безпеки Єгоза по периметру території. Установка вироби командою наших грамотних і досвідчених професіоналів - запорука довговічності вашого бар'єру і сто відсоткового виконання всіх його функцій.

Галузі застосування додаткового захисту для території ділять на 3 основні групи:

  1. Сфера стратегічного призначення. Бар'єр використовується для огорожі території адміністративно - промислових об'єктів, аеропортів, а також атомні станції, газові підприємства та інше;
  2. Громадянська галузь. У цю сферу включають організації зі спеціальним режимом, склади, полігони.
  3. Військова сфера. Території, що знаходяться під посиленим контролем, захистом, а саме спеціально оснащені склади, бази та інше.

Головні і вони ж основні функції бар'єру безпеки Егоза:

  • Бар'єрна функція;
  • Захисна функція.

Розповімо Вам детальніше, що таке «бар'єрна функція». Бар'єрна функція - це функція, яка відповідає за контроль, усунення або пом'якшення непередбачених подій. У свою чергу захисна функція забезпечує захист всього, що розташовується на території, яка огороджена від правопорушників, звірів, злодіїв і інше.

Плоскі бар'єри безпеки Єгоза розміщуються на невеликій площі над парканом, мають акуратний і естетичний зовнішній вигляд. Спіральні бар'єри безпеки Єгоза займають трохи більше площі над огорожею, але даний показник не суттєво впливає на рівень захисту території.

Основні переваги бар'єрів безпеки Єгоза компанії Паркан:

  1. Вся наша продукція сертифікована;
  2. Ми надаємо відмінні гарантійні умови на всю продукцію і послуги з монтажу;
  3. Ми пильно контролюємо всі етапи виробництва продукції і стежимо, щоб всі вироби відповідали заданим вимогам;
  4. У нас ви гарантовано знайдете ідеальне співвідношення ціни і якості;
  5. Фахівці нашої компанії підберуть для Вас найкращий варіант бар'єру безпеки, який буде відповідати всім Вашим перевагам;
  6. Ми надамо готовий виріб в максимально короткі терміни;
  7. Ми підходимо до кожної поставленої задачі індивідуально;
  8. Всі матеріали, які використовуються у виробництві виробів нашої компанії, доставляють до нас з країн ЄС;
  9. Наша компанія протягом багатьох років виробляє тільки якісну продукцію.

Замовити бар'єр безпеки Єгоза.

Для індивідуальної консультації телефонуйте за номером: +380 (96) 700-27-45 / +380 (95) 165-73-63.

Звертайтеся в будь-який зручний для Вас час. Фахівці компанії Паркан завжди з радістю дадуть відповідь на Ваші питання, проведуть для вас грамотну висококваліфіковану консультацію, допоможуть з вибором потрібного продукту.

Ми забезпечимо індивідуальний підхід до кожного клієнта і гарантуємо тільки позитивні враження від співпраці з нашою командою.

Гарантія на весь асортимент продукції від компанії Паркан - 10 років! Звертайтеся прямо зараз!

Популярна продукція