Оренда або покупка мобільного паркану: що вибрати?

14 квітня 2020

Щоб спростити оренду або купівлю огорожі, ви повинні врахувати важливі властивості огорожі, такі як ціна, гнучкість, термін служби і обслуговування. Люди часто вважають, що оренда мобільного огорожі обходиться дорожче, ніж його купівля. Але чи так це насправді?

Щоб відповісти на це питання, ми рекомендуємо вам розглянути три чинники, які важливі при зважуванні вашої відповіді:

Ціна: Природно, ви можете враховувати ціну при виборі правильного варіанту: орендувати або купити огорожу. Майте на увазі, що середній мобільний паркан зберігає свою високу якість протягом трьох-п'яти років, навіть більше. І не забудьте порівняти цю цифру з орендою.

Тривалість проекту: тривалість вашого проекту, включаючи будівельні об'єкти. Цей критерій важливий для зважування вашої відповіді. Якщо вам потрібно огорожу тільки протягом короткого періоду часу, оренда є очевидним вибором. З іншого боку, чи потрібно вам мобільне огорожу протягом тривалого часу для послідовних проектів? Якщо так, покупка - кращий вибір.

Термін служби: якщо ви обережні зі своєю власністю, покупка огорожі - кращий вибір, ніж оренда. І це, безумовно, хороший вибір, коли ви отримуєте якісне огорожу з антикорозійним шаром цинку. Цей вибір робить менший вплив на навколишнє середовище і збільшує термін служби огорожі.

Порада: правило оренди або купівлі: як правило, поворотний момент для будівельного проекту становить два з половиною роки. Це означає, що орендувати огорожу через два з половиною роки дорожче, ніж купити її. Ви шукаєте огорожу, яке хочете використовувати протягом півтора років? Якщо так, то оренда мобільного паркану - найкраще рішення. Вам потрібно мобільне огорожу на три-чотири роки? Якщо це так, покупка огорожі є найкращим варіантом.

Доступ і ворота

Вони є вашими воротарями на будівельному майданчику і, отже, незамінні для ваших об'єктів на будівельному майданчику, тобто для в'їзних воріт і парканів. Ви можете не допускати сторонніх осіб на будівельний майданчик. Як зробити вхід без перешкод і злому відповідним для вашої будівельного майданчика? Важливо мати гарне уявлення про плюси і мінуси розсувних або орних воріт.

Транспорт і логістика: якщо ви замовили огорожу, важливо, щоб воно було завантажено і вивантажено безпечним способом. Для навантаження і розвантаження зборів були розроблені правила безпеки. Це запобігає небезпечні ситуації, що виникають на вашій будівельному майданчику або поруч з нею під час навантаження і розвантаження.

Фактично, незалежно від того, який розмір контролю доступу вам необхідний, ви знайдете правильний стиль і матеріали в широкому асортименті продукції нашого інтернет-магазину.В "Parkan.org.ua" ми пишаємося тим, що на крок попереду конкурентів. Наші клієнти - наш головний пріоритет, і це видно. У нашому сервісі ніколи не буває прихованих платежів або небажаних сюрпризів.

Популярна продукція