Сфери застосування секційної огорожі з зварного дроту

18 лютого 2021

Секційний паркан зараз досить популярний на ринку і користується попитом серед замовників. Цьому є задоволене просте пояснення: все завдяки відмінному співвідношенню ціна - якість. Успішно використовують секційне огорожу як на промислових об'єктах, фермах, школах, спортивних майданчиках, так і на приватних територіях. Даний вид товарів від компанії «PARKAN» може захищати територію будь-якого призначення. Просто потрібно правильно підібрати параметри сіткового полотна. Чим вище повинен бути рівень захисту площі, тим ширше і вище має бути сітчасте полотна і товщі повинен бути прут, з якого складається металеве зварне огорожу.

 

Так які ж переваги огорожі металевого секційного в різних сферах діяльності?

 

  1. Промислове підприємство

Металевий паркан секційний є досить підходящим для великих об'єктів, що охороняються. Так як, з одного боку, секційна сітчаста огорожа охороняє і захищає від проникнення сторонніх людей, а з іншого, дає можливість охоронцеві бачити все за межами забору і виконувати свою роботу на 100%.

 

  1. Фермерство і агрономія

Відмінний варіант зробити клітини для тварин або захистити велику територію поля. Завдяки секционному огорожі з зварної дроту повітря вільно циркулює, паркан пропускає сонячне світло і не затіняє територію, що позитивно впливає як на тварин, так і на рослини. Секційні паркани огорожі не тільки захищають вашу територію, а й дають можливість випадковим перехожим помилуватися стадом тварин або великою кількістю рослин.

 

  1. Школи, дитячі садки, спортивні майданчики, дачі і приватні будинки.

У будь-якому варіанті, щоб ви і навколишні почували себе безпечно, необхідна секційна сітчаста огорожа. У разі школи і дитячого садка: необхідно щоб діти були під захистом, не змогли втекти і, в той же час, не відчували себе під замком. На дачі і в будинку металевий паркан секційний виконує функцію захисту і формує кордону вашої ділянки.

 

Так само його можна використовувати як тимчасове огородження металеве секційне. Секційний паркан не вимагає багато часу на установку, так як швидко і легко монтується. Залежно від місця розташування (нахилу, грунту, пори року і т.д.) нашим фахівцям зазвичай потрібно від 1 до 3-4 днів на встановлення огорожі. І так само він легко демонтується.

Найголовніше, що секційна огорожа з зварної дроту витримає будь-яку погоду, вона не боїться ні високою, ні мінусової температури.

І де б не стояв секційний паркан, в будь-якому випадку він буде прикрашати територію. Так як виглядає дуже презентабельно і респектабельно.

Подивитися ціни і замовити огорожу ви можете, перейшовши в наш каталог продукції.

Якщо ще залишилися питання, то для індивідуальної консультації телефонуйте за номером телефону: +380 (96) 700-27-45 / +380 (95) 165-73-63 і ми обов'язково вам відповімо на всі ваші теми.

 

Популярна продукція