Встановлення огорожі: як отримати гарантії після покупки?

10 березня 2020

Запорукою довговічною служби будь-якого огорожі є 2 чинника:

  • правильний вибір виду забору,
  • якісна установка огорожі.

У першому випадку ви повинні чітко розуміти які функції виконуватиме огорожі і в залежності від цього вибрати якість матеріалів, з яких вона виготовлена, товщину прутів, розміри секцій і т.д. важливо пам'ятати, що будь-який паркан повинен прослужити десятки років без додаткових втручань (при правильній експлуатації).

Окремо радимо звернути увагу на ворота, хвіртки (вхідну групу в цілому) - часто при виборі недорогого забору замовник забуває перевірити якість комплектуючих і фурнітури, що дуже істотно впливає на ціну, зручність і терміни експлуатації в подальшому.

У другому випадку підводних каменів ще більше. Установка є невід'ємним фактором при виборі хорошого забору і показником професіоналізму компанії-постачальника.

Навіть якщо купити якісну огорожу в Україні, то воно не буде довговічною після неправильної установки!

Виробник надійних огороджень Parkan.org.ua надає послуги зі складання огорож, монтажу і установці «під ключ». Ми контролюємо процес роботи на всіх етапах і ретельно підходимо до процесу з самого початку. Що ми робимо для довговічною установки огорожі:

  • Наш фахівець консультує замовника ще на стадії замовлення огорожі, підбираємо максимально відповідний тип забору і фурнітуру;
  • Виробляємо давальний огляд місцевості і індивідуально розраховуємо вартість для кожного конкретного об'єкта, враховуючи всі особливості (грунт, в який будуть бетонувати стовпи, перепаду висот на ділянці, кількість поворотів, обсяг бетону який буде необхідний для монтажу і багатьох інших чинників які впливають на вартість робіт по установці);
  • Задіюємо досвідчених, кваліфікованих фахівців з монтажу огорож.

Результат говорить сам за себе:

Швидка установка, гарантія 10 років на продукцію і 5 років на роботи по установці!

На нашому сайті в розділі «Технічна інформація» викладена детальна інформація щодо встановлення огорож всіх серій ( «Класик», «Еко», «Техна» ( «Пром»), «Спорт»:

  • хвірток;
  • воріт;
  • наконечників для гасітельних сітки;
  • всі види кріплень;
  • безпосередньо самого огородження в зборі;
  • варіанти фіксації панелей на кутах.

Ми суворо дотримуємося технологічними картами для отримання максимально стійкого і надійного огорожі. При бажанні, ознайомившись з технічною інформацією, ви можете спробувати встановити паркан самостійно. Технічно все елементи зроблені так, щоб максимально спростити процес установки, і він був досить зрозумілим, в той же час забезпечуючи міцність забору. Але ми рекомендуємо довірити роботу професіоналам нашої компанії. Ви заощадите час, отримаєте відмінний результат і гарантію на 5 років!

Ми завжди раді співпраці і будемо раді проконсультувати Вас на будь-якому з етапів. Купити огорожу в Україні не так просто, як може здатися на перший погляд і ми докладаємо всіх зусиль, що б Ви залишалися задоволені і зверталися знову!

Популярна продукція